even voorstellen

hier zal ik kort vertellen wie ik ben en wat ik doe. Mijn naam is Karin Geerts, ik ben mama van 2 fantastische kindjes. Ik ben 28 jaar en verhuisd van Nederland naar België.

Mijn oudste is een jongen, Sam is zijn naam. Hij is 4 jaar oud en doet het werkelijk super. Natuurlijk heeft hij ook zijn problemen onderweg maar over het algemeen is het een heel lief, rustig kindje.

Mijn jongste heet Jasmijn. Al vanaf ze geboren is wist ik dat er iets niet in orde was. Mijn moedergevoel liet me niet in de steek. Nu ze 3 is, en 25 allergieën en intoleranties verder is, heb ik mijn eigen kindje terug. Ze is gevoelig in alles en dus ook in haar eten.

Met Jasmijn kan ik lezen en schrijven, we voelen elkaar feilloos aan. Waarschijnlijk omdat ik dag en nacht bezig ben met makkelijker maken van haar leventje.

Ik studeer in maart af als voedingsdeskundige en in april begin ik aan een opleiding tot bioresonantietherapeut. Met een man die diabetes heeft, een zoontje dat altijd wil eten en een dochtertje met voedingsproblemen durf ik gerust te zeggen dat ik in de afgelopen jaren heel wat kennis opgedaan heb.

Door deze blog kan ik me uiten. Ik kan af en toe schrijven over mijn schuldgevoelens naar Sam, mijn frustratie met Jasmijn maar ook mijn recepten kan ik hier delen. Ook mogen jullie me altijd een berichtje doen als jullie met vragen zitten. Ik help je graag, ik heb namelijk ook ooit in jou schoenen gestaan.