Omdat gelukkig zijn een keuze is

Een tijdje heb ik overwogen om mijn blog stop te zetten. Nu vraag ik me af waarom. Deze blog is mijn uitlaatklep, mijn dagboek. Juist op het moment dat mijn leven compleet op zijn kop staat voel ik de nood om me te kunnen uiten. Daarbij zijn er ook fantastische dingen gebeurd die ik met jullie wil delen.

Laten we beginnen met het minder mooie nieuws. Ik ga scheiden. Nu dat wereldkundig is kan ik ook met een gerust hart zeggen dat ik, ondanks alle emoties, gelukkiger ben dan ooit tevoren. Ik geniet volop van mijn kindjes. Bij een nieuw leven hoort een nieuwe baan. Alles valt langzaam weer een beetje op zijn plaats, wij komen er wel.

En dan nu het leuke nieuws. Precies op het punt dat ik overwoog om te stoppen viel er een fantastisch nieuw magazine op de deurmat; Young Mothers Magazine. Een hele grote verrassing was dat natuurlijk niet. Een tijdje geleden ben ik door een medewerker benaderd en ze heeft me gevraagd om Jasmijn haar verhaal op te schrijven. Dit was echt het allerallerallertofste wat ik tot nu toe heb gedaan. Mijn blog biedt me veel kansen, ik krijg zoveel lieve mails maar dit was voor mij erg bijzonder.

Ik schrijf graag en ik ben enorm trots op Sam en Jasmijn. Dat dat nu door iedereen gelezen kan worden vind ik geweldig. Ik ben enorm dankbaar voor alles wat op mijn pad komt en dit was heel speciaal.

Al met al: stilstaan is niet perse achteruit gaan. Ik heb een manier gevonden om mijn blog te combineren met ons nieuwe leven. In het magazine staat een heerlijk zomers receptje, iets wat deze dagen nog mooi kan. Ga vooral het magazine halen, je kunt het in heel Nederland verkrijgen. Mocht dit niet lukken, geen paniek. Deze week zal ik het receptje met jullie delen.

Lieve volgers, bedankt voor de lieve berichtjes. Lieve vrienden en familie, bedankt voor jullie enorme steun. Young Mothers, bedankt voor deze ontzettende mooie kans.nor

Een gedachte over “Omdat gelukkig zijn een keuze is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s