De perfecte date

Ik heb al vaak verteld over mijn grote schuldgevoel ten opzichte van Sam. Alle keren dat we weggaan is een “nee” niet enkel een nee voor Jasmijn, evengoed voor Sam.

De keren dat ik bezig ben met het eten maken voor Jasmijn kan ik niet spelen met Sam. Jasmijn slaapt slecht en is daardoor overdag moe, dat wil dus zeggen dat ik die dag niets met ze ga doen. Wederom geldt dat ook voor Sam.

Eens in de zoveel tijd houden Sam en ik een datenight. Hij, maar vooral ik heb genoten van deze avond. We zijn met samen naar een restaurantje geweest en wat vond hij de frietjes heerlijk!

Het restaurantje ligt vlakbij mijn favoriete café. We namen een ijsje mee voor onderweg en hebben op het terras samen een cocktail gedronken. Onderweg naar huis kwamen langs mijn andere favoriete plek en ook hier hebben we nog een drankje gedaan.

Ik vind het heerlijk om even wat alleentijd te hebben met Sam. We hebben het echt superleuk gehad en ik kijk nu al uit naar onze volgende date. Een date met de allerliefste zoon en grote broer. Een perfecte date met de man van mijn leven!IMG_20180527_184230_988

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s