Leuke nieuwe dingen

1 mei, alweer bijna een halfjaar voorbij. Dit was, denk ik, de drukste week tot nu toe. Afgelopen week heb ik eindelijk mijn bedrijfsbeheer gehaald. De mensen die me kennen weten dat ik echt niet graag een ritje Brussel doe maar daar hoef ik gelukkig niet meer terug.

Ook heb ik een proefartikel geschreven voor een wekelijkse blog voor een organisatie. Hierover horen jullie binnenkort meer.

Iets veel leukers; een tijdje terug werd ik benaderd door een medewerker van Young Mothers Magazine met de vraag of ik interesse had om een stuk voor ze te schrijven. Ze had mijn blog gezien en vond dit zo leuk.

Het verhaal van Jasmijn opschrijven was niet zo moeilijk, een recept schrijven ook niet. Toch ben ik dan ineens een ontzettende pietlut en voor ik het naar mijn gevoel perfect had waren we een tijdje verder. Maar het is me gelukt en binnenkort vind je mijn verhaal dus in het Young Mothers Magazine. Spannend!

Gisteren kwam Wouter van Loyalty fotografie langs om de perfecte foto te maken. Het resultaat, en het bijbehorende recept zien jullie binnenkort verschijnen.

mde

Een gedachte over “Leuke nieuwe dingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s