Algenburgers

Afgelopen week kreeg ik een pakketje algenburgers van it’s greenish. We troffen elkaar aan het ontbijt bij mijn ouders. Erg gezellig.

Helaas zijn de burgers niet geschikt voor Jasmijn maar ze zijn wel een vleesvervanger van hoogwaardige kwaliteit en ze bevatten geen soja. Dit wilde ik dus heel graag eens proberen.

Ik ben altijd een beetje huiverig om nieuwe dingen te eten dus ik heb het even uitgesteld tot woensdag. Woensdag hadden we een gezellige meidenmiddag. 3 vriendinnen en al hun kindjes kwamen gezellig eten.

Ik ben nergens zonder mijn vriendinnen. Iedere x wil ik hun mening over mijn eten dus deze keer ook. Ik heb de algenburgers gebakken, in stukjes gesneden en op tafel gezet. Wat een succes was dat. Niet alleen bij ons maar ook bij de kindjes.

Aankomende zondag staan ze op vegenement in Goes. Ik ga daar zeker een bezoekje brengen. Naast it’s greenish vind je er nog tal van leuke standhouders dus het is absoluut de moeite waard.dav

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s