Goed bezig, toch niet helemaal

Mijn leraar sportvoeding is dietist. Superhandig natuurlijk. Na een half uurtje babbelen over Jasmijn wilde hij er wel eens met me naar kijken.

Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen zaterdag ben ik naar Hasselt gegaan met een mapje onder mijn arm. Op de voorkant een mooie foto van ons meisje, binnenin een boek aan informatie. Hoe was de bevalling, medicatie, borstvoeding, ontbijt, lunch, diner, tussedoor. Echt een boek vol.

Mijn grootste zorg zat hem in het feit dat Jasmijn misschien wat stoffen mist. Dat was gelukkig niet het geval, haar eten is heel goed. Ze weegt alleen veel te weinig. Ik ben hier een paar dagen niet goed van geweest. Nu pakken we de draad weer op. 10 februari ligt er een schema voor haar klaar over wat ik haar nog extra kan geven.

Fijne bevestiging dat je goed bezig bent, toch een kleine klap als het nog niet perfect is. We gaan zoals altijd weer door met de dagelijkse dingen.

Wat wel erg leuk is: van http://www.allergieplatform.nl heb ik kaartjes gekregen om naar de allergiebeurs te gaan. Wij gaan op 1 februari naar Utrecht. Dat word een leuke dag!

bty
bty

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s