Dag 2017

Vandaag sluiten we 2017 af. Wat een jaar is dat geweest. Veel om niet meer op terug te willen kijken, veel dromen, veel plannen.

2017 was in alle opzichten een raar jaar. We weten wat er met Jasmijn is, ze is nu een stuk gezonder dan 12 maanden geleden. Toch was dat iets wat ik liever had overgeslagen. Haar allergieen staat gelijk aan even zoveel beperkingen. Andere mensen zien dat vaak niet zo maar niets verloopt hier zorgenloos.

Haar allergieen, haar reacties, hebben een flinke weerslag op mij. Niet alleen op mij als moeder maar ook op mij als vrouw, vriendin, collega. Toch had ik zonder alle steun van buitenaf 2017 niet zo gelukkig afgesloten.

Volgend jaar ga ik me richten op mijn gezin, mijn kindjes, mijn blog, mijn studie. Er is namelijk ook veel om naar uit te kijken in 2018.

Zo kent 2018 ook weer dagen vol zon, dagen met lekker weer. Mooie momenten in de speeltuin. Mooie dagen op school. Mooie momenten aan de thee. Waarschijnlijk ook dagen vol zorgen en dagen vol stress.

Toch gaan we er wat van maken. Ik wens jullie allemaal hetzelfde toe. Veel geluk, liefde, wijsheid en gezondheid. Pas op jullie vingers vanavond, drink een glaasje champagne en vier het met degene die je lief hebt.

Mijn les uit 2017, iets wat ik zeker meeneem naar 2018: Je kunt het niet alleen maar je hoeft het ook niet alleen!

Veel liefs!mde

 

Een gedachte over “Dag 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s