Hard werken

Mijn examen heb ik gehaald! Yes, yes, yes! Ik heb vreugdedansjes gedaan en een goede fles wijn opengetrokken. 

Ik heb er ongelofelijk hard voor moeten werken en ben man en kindjes daarbij een beetje uit het oog verloren. Geweldig als ze zijn hebben ze het me niet kwalijk genomen.

Ik ben nu iets. Ik ben nu afslankingsconsulent. Ik ben er trots op maar dat was niet de reden van mijn studiekeuze. Nu is de module gestart waar ik het meeste affiniteit mee heb. Natuurvoeding.

Gisteren was mijn eerste les. We hebben een geweldige juf. En na de les hadden we nog een kort babbeltje over Jasmijn.

Jasmijn is slim, ze weet dat ze ziek kan worden van eten. Dit verandert haar als kind. Ze is niet zorgeloos. Jasmijn heeft allergieën en is HSP. Dit is slechts een onderdeel van het hele kindje.

Vanavond gaan we haar kip geven. Ik ben ontzettend onzeker. De juf is mijn steuntje in de rug. We hebben dezelfde visie en ik voel me gesterkt. 

Ik ga vasthouden aan reactie of het uitblijven daarvan. De dingen waarvan ze heftige reactie krijgt weet ik. Dit is melk, soja, ei, selder, aardappel, aardbei, framboos, tomaat en kleurstof. Hier blijven we vanaf. 

Vanavond eten we anders als anders. Ik vind het spannend. Ik ga vertrouwen op de intuïtie van Jasmijn. Haar lijfje weet wat ze kan hebben, daar ben ik ondertussen wel zeker van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s