Het heeft ook voordelen

De eerste jaren waren heftig. Iedere keer als ik dacht dat het goed ging kreeg ze er een allergie bovenop. Nu twijfel ik ook weer.

Dagen aan een stuk heeft ze al uitslag rond haar mondje. Op school zeggen ze dat ze niets anders krijgt dan wat ik haar meegeef. Op de opvang zeggen ze hetzelfde.

Ik heb uren in mijn kelder gekeken en ik weet zeker dat ze alles mag. Binnenkort gaan we maar weer verder kijken. Het zou fijn voor haar zijn als het lijstje niet nog langer word.

Maar er zijn dus ook voordelen. Ik winkel anders. Ik kom op plekken waar ik nooit kwam. Zo kocht ik teff en een speltbloem bij de molen en koop ik ons vlees rechtstreeks bij een slachter.

Puur en eerlijk eten smaakt veel beter. Het is dan wel een stuk duurder maar je weet wat je binnenkrijgt.

Het grootste voordeel is voor mijn man en Jasmijn. Jasmijn is sinds haar nieuwe dieët 4 kilo aangekomen. Een heuse mijlpaal want ik kreeg haar gewicht nooit boven de 10 kilo en als ze eens ziek was viel ze flink af.

Tobias heeft diabetes type 1. Sinds we anders eten heeft hij nog maar een fractie van de insuline nodig die hij hiervoor gebruikte. 

Uiteindelijk doen we het allemaal erg goed met ons nieuwe eetpatroon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s