Bioresonantietherapie

Voor we erachter kwamen waarom Jasmijn nooit helemaal fit was hebben we een lange weg afgelegd. Dit kun je lezen in mijn eerdere blogs.

Op Facebook heb je leuke groepen waar je je verhaal kunt delen. Op deze groepen hoorde ik voor het eerst van bioresonantietherapie. Ik ben een half jaar erg sceptisch geweest. Hoe kan een computer lezen wat mijn kind niet mag terwijl een kinderarts er met alle onderzoeken niet achter kwam?

Een bioresonante gaat er van uit dat je aan de hand van trillingsfrequenties kunt zien waar ondersteuning nodig is. Behalve haar lijstje met allergieën kreeg ze dus ook informatie over haar persoontje. Jasmijn is een hsp kindje. Hierover zal ik binnekort wat meer vertellen.

De behandeling is pijnloos en redelijk snel. Ik heb ver gereden maar ik wilde heel graag naar iemand bij wie we ons goed voelde. Van de 24 wisten we er zelf al 5 zeker en van 5 hadden we vermoedens. 

Zo zie je maar dat je als moeder je kind best goed aanvoelt. Ik heb lang gedacht dat ik gek was, dat ik Jasmijn anders zag als ieder ander. De stap richting de alternatieve wereld is misschien wel moeilijk maar voor ons was het echt het beste wat we konden doen.

Eenmaal thuis zijn we aan haar dieet begonnen. Ons gevoelige en best wel boze meisje was na een paar dagen eindelijk echt weer het rustige meisje dat ik kende.

Op deze foto zie je Jasmijn een week na de start van haar nieuwe leventje. Zo kalm en ontspannen is ze hiervoor nooit geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s