Van 1 naar 24

Toen we er na een lastige periode achter kwamen dat koemelk de boosdoener was waren we eigenlijk wel opgelucht. Het was een beetje zoeken in het begin maar we vonden al snel onze weg.

Ik denk dat het 4 weken later was voor we in de gaten hadden dat het toch nog niet in orde was. Ons vrolijke meisje was ineens niet vrolijk meer. We hebben alles overlopen. Sprongetjes, tandjes, noem maar op. Het bleek een allergie voor soja te zijn. Het leverde me een klein dipje op maar ook hierin vonden we onze manier wel. We konden toch nog alles eten en overal gaan eten.

Bijna een jaar ging dit goed. Toch groeide ze niet geweldig en zat ze niet lekker in haar vel. Het viel niet op, ze was namelijk beter dan dat ze altijd was geweest. Bij de huisarts hebben we om een test gevraagd. Kippenei kwam daar bovenop. Wederom een dipje, we moesten weer helemaal opnieuw beginnen met zoeken. Alles wat ik hiervoor op mijn boodschappenlijstje had staan kon er weer af.

Nu zijn we wederom een tijdje verder. Uren hebben we gepiekerd, artsen bezocht, bloed laten nakijken. Maar Jasmijn was nog steeds onze Jasmijn niet. Iedereen riep: “maak je niet druk”, “je bent te bezorgd”, “ze is toch vrolijk”.

Ik heb er lang over nagedacht. Ik voelde me zelfs af en toe gek. Ik vroeg me af of iedereen gelijk had en ik spoken zag. En toen kwam ik terecht in de wonderlijke wereld van de bioresonantietherapie. Dit hadden we 2 jaar eerder moeten doen.

Deze week bak ik eerst nog wat taartjes voor Jasmijn. Dat recept volgt. Daarna vertel ik jullie wat bioresonantietherapie voor ons betekend heeft.

Onderstaande foto neemt jullie mee terug naar de tijd waarin alles nog gewoon was. Ookal geniet ik nu nog veel meer van de kindjes echt onbezorgd zijn we niet meer.FB_IMG_1503252965872

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s