14 – 12 – 2014

Op deze magische datum werden wij de troste ouders van ons tweede kindje. Sam was meteen de liefste grote broer ooit. Een vermoeiende periode ging vooraf aan de bevalling. Sam was pas 13 maanden toen Jasmijn geboren werd.

Jasmijn was een flinke dame. 56cm lang en 4100 gram zwaar. Toch viel ze de eerste periode terug naar 3200 gram. Een lastige periode van veel huilen en nog meer overgeven brak aan. Een reflux kindje.

Zeker 8 maanden duurde het voor we een oorzaak vonden. Ze had veel eczeem, buikpijn, en ook stopte ze niet met huilen. Ze was alleen rustig als ze borstvoeding kreeg.

Na de eerste 6 maanden begonnen we naast borstvoeding met hapjes. Het ging redelijk goed maar helemaal lekker in haar vel zat ze niet. Ze groeide nauwelijks. De diagnose volgde toen redelijk snel. Koemelkallergie. Deze allergie staat bij ons aan het begin van een, ondertussen, lange lijst.

In de volgende blogs vertel ik jullie over de weg van toen tot nu. En hoe we uiteindelijk ons vrolijke kindje weer hebben teruggekregen.

FB_IMG_1503061217489 (2)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s